Odpowiedz do tematu
:
Biorąc pod uwagę Żubra i inne bullheady, koperta aż się prosi o wersję chrono. Ale pewnie wszystko w swoim czasie.
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-06-07, 17:25, w całości zmieniany 1 raz
Projekt bardzo fajny, patron zacny, można wróżyć powtórzenie sukcesu "M20". Tylko, czy to musi być "bullhead", ze wszystkimi problemami eksploatacyjnymi? "Mauthe" z lat 50-ych (może wczesnych 60-ych), w podobnej, poza układem, stylizacji, mimo, że nie bullterier wygląda bardzo dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-06-07, 17:25, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-06-08, 08:40, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem taki czysty projekt bez węża na tarczy jest super. Zostałbym przy prostym zegarku nawiązującym do zbiornika paliwa i nie rozszerzał linii o model z chronografem.
Ale to już decyzja Adama co z tym zrobi. Ja na ten projekt czekam z niecierpliwością, bo poważnie myślę o zakupie (jeśli cena mnie nie zabije)
Ale to już decyzja Adama co z tym zrobi. Ja na ten projekt czekam z niecierpliwością, bo poważnie myślę o zakupie (jeśli cena mnie nie zabije)
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-06-08, 08:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Co do koronki, to uważam, że powinno być solidne "podebranie" koperty od jej spodu. Tak aby można było podważyć ją paznokciem do pozycji wysuniętej i aby była wtedy dobrze dostępna do pokręcanaia. Od strony górnej, widocznej - nie warto jej zbytnio eksponować.
:
Zgodnie z obietnicą pierwsze renderki.
Prace ciągle trwają więc uwagi przyjmę z godnością
Parę rzeczy na pewno się jeszcze zmieni.
Prace ciągle trwają więc uwagi przyjmę z godnością
Parę rzeczy na pewno się jeszcze zmieni.
:
Super
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
.........fajnie
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
ciekawe jak będzie leżał na nadgarstku bo tak to wygląda super
:
Dawac prazki miedzy cyferkami jak na szkicach i poprosze o numer konta.
Pozdrawiam
Eryk
atomtomski napisał/a: |
Zgodnie z obietnicą pierwsze renderki.
Prace ciągle trwają więc uwagi przyjmę z godnością Parę rzeczy na pewno się jeszcze zmieni. Obrazek Obrazek |
Dawac prazki miedzy cyferkami jak na szkicach i poprosze o numer konta.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Te koncentryczne? Widze tylko prostokatne pola pod cyfry.
Ale nie ma co gdybac nad renderami.
Pozdrawiam
Eryk
Svedos napisał/a: |
Erolek, prążki są na fotach je widać, słabo ale widać. |
Te koncentryczne? Widze tylko prostokatne pola pod cyfry.
Ale nie ma co gdybac nad renderami.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Generalnie. Trochę jak damski zegarek ze wskazówkami z budzika.
:
awangardowy, ale pewnie wielu chętnych się znajdzie
:
Odpowiedz do tematu
tutaj te paski trochę lepiej widać: