Cacuszko czy nie, przedmiot kolekcjonerski czy nie, ale naprawdę musisz epatować tak tą wroną?
W tym kraju są jeszcze ludzie, którym zaciskają się pięści na widok takich symboli i raczej warto o tym pamiętać.
Odpowiedz do tematu
:
Smaczki w zakresie volksempfangerów raczej zaspokojone; mam "luksusową" odmianę, VE301, dość rzadki model z prostokątnym oknem na głośnik.
BTW też superreakcja, jak ten Mike'a, ale w stanie wojennym, gdy kilometr ode mnie działała zagłuszarka, dawał się zestroić jak szpilka: Wolna Europa słyszalna głośno, chociaż jakby bocian czytał
Gbq.
[ Dodano: 2018-09-17, 21:35 ]
Demode. Teraz w dobrym tonie jest zaciskać na czerwony. Nie od rzeczy byłoby też i o tym pamiętać.
ówże G.
Jacobi napisał/a: |
Cacuszko
Gburek by cmokał |
Smaczki w zakresie volksempfangerów raczej zaspokojone; mam "luksusową" odmianę, VE301, dość rzadki model z prostokątnym oknem na głośnik.
BTW też superreakcja, jak ten Mike'a, ale w stanie wojennym, gdy kilometr ode mnie działała zagłuszarka, dawał się zestroić jak szpilka: Wolna Europa słyszalna głośno, chociaż jakby bocian czytał
Gbq.
[ Dodano: 2018-09-17, 21:35 ]
Z_bych napisał/a: |
Cacuszko czy nie, przedmiot kolekcjonerski czy nie, ale naprawdę musisz epatować tak tą wroną?
W tym kraju są jeszcze ludzie, którym zaciskają się pięści na widok takich symboli i raczej warto o tym pamiętać. |
Demode. Teraz w dobrym tonie jest zaciskać na czerwony. Nie od rzeczy byłoby też i o tym pamiętać.
ówże G.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
Za młodu jako technik dłubałem podobne lampiaki... Szkoda, że tak daleko mieszkam
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Tylko co ma piernik do wiatraka?
Jacek. napisał/a: | ||
Demode. Teraz w dobrym tonie jest zaciskać na czerwony. Nie od rzeczy byłoby też i o tym pamiętać. ówże G. |
Tylko co ma piernik do wiatraka?
:
Może piernik lubi wiatraki?
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
ZBYś:
[ Dodano: 2018-09-18, 11:43 ]
ZBYCH a zamiast tego bratniego uścisku wszystkich ras nie lepiej byłoby wstawić avatara z głową Boba Marleya, znaczenie byłoby dokładnie to samo a bez niepotrzebnych twoich osobistych deklaracji politycznych
- taka mi się nasunęła refleksja i tu nadmienię, iż nie jestem rasistą by było jasne, mam wielu kumpli prawdziwych lekarzy z Bliskiego Wschodu - to tak na marginesie
mike87 napisał/a: |
Deutscher Kleinempfänger 1938 DKE38
Uwaga: przedmiot kolekcjonerski, nie propaguję żadnych ideologii totalitarnych. |
[ Dodano: 2018-09-18, 11:43 ]
Tylko co ma piernik do wiatraka? |
ZBYCH a zamiast tego bratniego uścisku wszystkich ras nie lepiej byłoby wstawić avatara z głową Boba Marleya, znaczenie byłoby dokładnie to samo a bez niepotrzebnych twoich osobistych deklaracji politycznych
- taka mi się nasunęła refleksja i tu nadmienię, iż nie jestem rasistą by było jasne, mam wielu kumpli prawdziwych lekarzy z Bliskiego Wschodu - to tak na marginesie
:
Tak Marku, potrafię czytać.
Nie.
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2018-09-18, 11:19, w całości zmieniany 1 raz
Maras napisał/a: | ||
ZBYś:
|
Tak Marku, potrafię czytać.
Maras napisał/a: |
ZBYCH a zamiast tego bratniego uścisku wszystkich ras nie lepiej byłoby wstawić avatara z głową Boba Marleya, znaczenie byłoby dokładnie to samo a bez niepotrzebnych twoich osobistych deklaracji politycznych - taka mi się nasunęła refleksja i tu nadmienię, iż nie jestem rasistą by było jasne, mam wielu kumpli prawdziwych lekarzy z Bliskiego Wschodu - to tak na marginesie |
Nie.
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2018-09-18, 11:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Och, to tylko taka moja prywatna wątpliwość...
G.
Tylko co ma piernik do wiatraka? |
Och, to tylko taka moja prywatna wątpliwość...
G.
:
Możesz mi wierzyć, że bezzasadna.
Jacek. napisał/a: | ||
Och, to tylko taka moja prywatna wątpliwość... G. |
Możesz mi wierzyć, że bezzasadna.
:
Wybacz, ale nie mogę. IMO tak silne emocje po 70 latach zatrącają teatrem, jeśli nie hucpą politykantów.
Gb.
Z_bych napisał/a: | ||||
Możesz mi wierzyć, że bezzasadna. |
Wybacz, ale nie mogę. IMO tak silne emocje po 70 latach zatrącają teatrem, jeśli nie hucpą politykantów.
Gb.
:
Zresztą aktorzy pomarli, albo niewiele już coś z tego kumają.
Jacek. napisał/a: | ||||||
Wybacz, ale nie mogę. IMO tak silne emocje po 70 latach zatrącają teatrem, jeśli nie hucpą politykantów. Gb. |
Zresztą aktorzy pomarli, albo niewiele już coś z tego kumają.
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Odpowiedz do tematu
Co mnie podkusiło, żeby tu zajrzeć?
Lepiej sobie pójdę.
Lepiej sobie pójdę.